تحولات منطقه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از شهادت جمعی از نیروهای حافظ امنیت و شهروندان کرمانشاهی توسط اغتشاشگران خبر داد.

شهادت ۶ نفر از حافظان امنیت در کرمانشاه / صدور دستور قضایی برای دستگیری اغتشاشگران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حمیدرضا کریمی، روز شنبه ۲۰ دی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات خرابکارانه اغتشاشگران در کرمانشاه، اظهار کرد: طی دو شب گذشته اغتشاشگران با حمله به اماکن عمومی و دولتی آسیب‌هایی را به این اماکن وارد کردند.

وی ادامه داد: اغتشاشگران نه تنها به اموال عمومی و دولتی، بلکه به اموال شخصی مردم نیز آسیب وارد کردند و خساراتی را برجای گذاشتند.

دادستان کرمانشاه با اشاره به تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی برای برقرای نظم و امنیت در سطح استان، تصریح کرد: متاسفانه طی چند روز اخیر شش نفر از حافظان امنیت توسط اغتشاشگران در سطح استان به شهادت رسیدند.

وی در ادامه با تاکید براینکه دستورات قضایی برای شناسایی و دستگیری اغتشاشگران صادر شده، عنوان کرد: در رسیدگی قضایی به پرونده اغتشاشگران و آشوبگران هیچ مماشاتی نخواهیم داشت و مطابق قانون با آنها برخورد خواهد شد.

کریمی گفت: طی روزهای اخیر تعداد زیادی از لیدرهای اصلی و اغتشاشگران در سطح استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha